Ansiktsløft for Voldsløkka

Skatehall, kunstisbane, kunstgress. Voldsløkka går for øyeblikket gjennom en etterlengtet forvandlingprosess hvor et stort område blir revet opp for at det skal skapes et nytt idrettsområde. Til vinteren kommer det skøytebane med naturis, til sommeren blir er kunstgresset på en ny landhockeybane. Neste vinter igjen står kunstisbanen klar for bandyspillerne på den samme arenaen. 

Mest aktuelt aktuel akkurat nå er likevel Hallen; en skatehall som bygges ut mot Stavangergata og som åpner i starten av 2017. Denne vil få et skateareal på 1400 kvadratmeter inne og 600 ute. I tillegg vil den få en mezzanin med god utsikt til skatearealet, kafe, kontorer og et medierom hvor utøvere kan lage og se videoer av sine tricks. Politikerne har vedtatt en kostnadsramme på 79,8 millioner for prosjektet.

Les enda mer i Aftenposten eller ta en titt på Oslo Kommune sin prosjektbeskrivelse