Back to All Events

Blå Vandring - Vårfest

  • Oslo Byes Vel Rådhusgata 7 (map)
Vårfest.jpg

Lørdag 11.mai blir det vårfest i Dronningens gate! Velkommen til en bilfri gate med opplevelser for hele familien. Vi lover god stemning, deilig mat og aktiviteter for barna!

I Rådhusgata 7 inviterer Oslo Byes Vel, Murbyen Oslo og Tidvis til åpen bakgård. Oslo Byes Vel har laget en Blå Vandring for anledningen som tar utgangspunkt i de blå skiltene i og ved Dronningens gate. Deltakerne går selv med kart.

Blå Vandring i Dronningens gate

KLIKK HER FOR Å SE HVOR VANDRINGEN GÅR

Velkommen til Blå Vandring i Dronningens gate med de blå skiltene som guide. I løpet av 800 meter kan du fordype deg i fortellingen bak de mange historiske bygningene i Dronningens gate. 

Oslo Byes Vel er tilstedet i gårdsrommet til Rådhusgata 7 hvor vi deler ut et kart med ti ulike stoppesteder og ti ulike QR-koder. Følg kartet og skann QR kodene på de aktuelle stoppestedene med blått skilt. Vandringen begynner i Rådhusgata 7, fører deltakerne til Dronningens gate 3 og videre til de neste stoppestedene med blått skilt. Siste blå skilt på denne vandringen er Dronningens gate 27.

Hvordan skanne QR-kode med smarttelefon:

Åpne kameraet på smarttelefonen og fokuser på QR-koden med telefonen. Klikk på koblingen som dukker opp på skjermen. Noen telefoner krever QR-app. Dette kan lastes ned gratis.

GOD TUR!