Back to All Events

Sveriges Ambassade - Mottakelse i residensen

Vi har etablert nær kontakt med vårt københavnske søsterselskap ”Selskabet til Byens Forskønnelse”, og fra dem har vi fått ideen om hver høst å besøke en av hovedstadens ambassaderesidenser. Vi var så heldige at Sveriges ambassadør, H.E. Axel Wernhoff, inviterte medlemmer i Oslo Byes Vel til mottakelse i november i sin residens i Inkognitogaten 27. Det imponerende huset ble bygget i 1872 – 73, og var den tredje ambassaderesidensen Sverige kjøpte i utlandet. Det skjedde året etter unionsoppløsningen i 1906. 

 

 

På grunn av stort engasjement er vårt besøk til Sveriges Ambassade dessverre fullbooket. Vi har fått en overveldende og fantastisk respons på vårt arrangement og takker alle som har vært så raske med å melde seg på.

Later Event: November 29
Adventsvandring i sentrum