Blå skilt i Oslo

Blå skilt i Oslo (pris inkl. porto)
336.00
Quantity:
Bestill

Det er 16 år siden den forrige boken om de blå skiltene kom ut. Arbeidet med en utvidet og revidert utgave har pågått i mange år, men først realisert iløpet av det siste året.  Alle skilt i Oslo er gjengitt med tillegg av en utfyllende artikkel. Skiltene kan søkes både alfabetisk og på gateadresse.  

«Blå skilt i Oslo» er ikke bare en gullgruve under byvandringer, men også et kildeskrift det ikke finnes maken til, hverken trykt eller digitalt.

Bli medlem og få boken gratis og fritt tilsendt!

St. Hallvard

Illustrert tidsskrift for byutvikling, bykultur og medvirkning

 

Fra 1915

St.Hallvard sendes ut fire ganger i året til medlemmer av Oslo Byes Vel. Tidsskriftet ønsker å gjøre byens borgere bedre kjent med Oslo og gir uttrykk for Oslo Byes Vels meninger og synspunkter i aktuelle problemstillinger. Tidsskriftet kom ut første gang i 1915 og er oppkalt etter Oslos skytshelgen. Tidsskriftet er digitalisert i samarbeid med Nasjonalbiblioteket. Let i deres arkiv for tidligere årganger.

 Her kan du lese St.Hallvard utgave 1.2018

 

St. Hallvard 4. 2018 er ute nå!

St. Hallvard 4.2018.jpg
st hallvard 4-2018_so far8.jpg

Oslo Byleksikon

Oslohistorie og byutvikling

 Oslo Byleksikon 2010

Oslo Byleksikon 2010

 

Har du noen gang lurt på historien bak Karl Johansgate eller hvordan Tjuvholmen fikk navnet sitt? Oslo Byleksikon gir deg kunnskap om kjente og ukjente steder i Oslo.

Oslo Byes Vel er nå i gang med å digitalisere leksikonet og du vil finne det her: www.oslobyleksikon.no

Leksikonet blir lansert våren 2019.